Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Rekrytointi

Jyväskylän kaupunki on alueen suurin työnantaja

Jyväskylän kaupunki on alueen suurin työnantaja. Suomen seitsemänneksi suurimmassa kaupungissa on vetovoimaa! 140 000 asukkaan Jyväskylä on yksi Suomen suosituimmista muuttokohteista ja arvostettu yliopisto- ja koulukaupunki, jossa on viihtyisä asuinympäristösekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Palvelutarjonta on poikkeuksellisen runsas ja työpaikkoja löytyy hyvin monilta ammattialoilta.

Kuntapalveluita tuottava kaupunkiorganisaatio tarjoaa työntekijöilleen hyvät ura- ja kehittymismahdollisuudet. Joukossamme on 7000 osaajaa yli 400 ammattinimikkeellä aina laboranteista lakimiehiin. Tarjoamme henkilöstöllemme modernin ja turvallisen työpaikan, josta löytyy kehittymismahdollisuuksia moneen suuntaan. Jatkuva ammatillinen kehittyminen on kaupungilla työskenteleville asiantuntijoille tärkeää. Laadukkaalla ammatillisella ja lisäkoulutuksella pidämme huolta henkilöstömme osaamisesta ja ammattitaidosta.

Keskeisenä tavoitteenamme on palkata henkilöstö pysyviin, turvattuihin työsuhteisiin. Kaupunki tekee myös tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja oppilaitosten kanssa. On tärkeää panostaa koko seudun houkuttelevuuteen ja kaikkien asukkaiden hyvinvointiin.

Tervetuloa työskentelemään uudistuvassa palveluorganisaatiossamme ja kehittämään asiakaslähtöistä toimintaamme!

Tämän rekrytointisivuston kautta pääset tutustumaan lähemmin Jyväskylän kaupunkiin työnantajana sekä näkemään kaupungin tämänhetkiset avoimet työpaikat.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2019 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje