Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Rekrytointi » Kesätyöpaikat

Kesätyöt


Jyväskylän kaupunki tarjoaa joka kesä satoja kesätyöpaikkoja 15–28-vuotiaille koululaisille ja opiskelijoille. Tehtäviä on tarjolla sekä peruskoulun päättäneille että jo koulutusta ja työkokemusta omaaville opiskelijoille. Työsuhteen pituus vaihtelee 2 viikosta 3 kuukauteen. Suurimpia työllistäjiä ovat kaupunkirakennepalvelut, terveyspalvelut, vanhuspalvelut sekä liikuntapalvelut. Kesätyöntekijä voi esimerkiksi avustaa vanhusten ja lasten hoidossa, toimia liikuntalaitoksessa valvojana, metsänhoitotöissä tai puistojen- ja viherrakennusalueiden työntekijänä.

Vuoden 2018 kesätyöt

Hakuaika Jyväskylän kaupungin vuoden 2018 kesätyöpaikkoihin on päättynyt 28.2.2018.

Vuonna 2018 kaupunki ottaa käyttöön myös peruskoulun päättäville nuorille suunnatun kesätyösetelin, jonka avulla voi hakea töitä Jyväskylän alueella toimivista yrityksistä. Yhteensä 100 kesätyöseteliä tullaan arpomaan yhteistyössä nuorisopalvelujen ja koulujen kanssa. Kesätyösetelistä kiinnostunut nuori täyttää Jyväskylän kaupungin rekrytoinnin nettisivuilla kesätyösetelihakemuksen. Hakuaika on päättynyt 28.2.2018 ja setelit arvotaan hakemuksen jättäneiden nuorten kesken.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje