Suoraan sisältöön

Venepaikat

Jyväskylän kaupungilla on vuokrattavia venepaikkoja yhteensä noin 3000. Lisätietoa venepaikoista ja niiden vuokraamisesta löydät sivun vasemman reunan valikosta.

Kartta venepaikoista (pdf)

Ajankohtaista

Ristikivessä tehdään kunnostustöitä

Kunnostustyöt koskevat uimarannan eteläpuolella olevia soutuvenepaikkoja. Vesirajasta poistetaan kasvillisuutta ja kiviä veden ollessa matalalla. Työ ei vaadi toimenpiteitä venepaikan vuokranneilta.

Kaunisharjun ja Janakan uudet soutuvenepaikat

Kaunisharjun uudet soutuvenepaikat ovat vuokrattavissa ma 2.11.2015 klo 10.00 alkaen. Paikan voi varata sähköisessä varauspalvelussa tai Jyväskylä neuvonnan palvelukassalla (Asemakatu 7, kauppakeskus Forum, 2. krs.). Huom. nyt maksettava varaus koskee veneilykautta 2015. Paikan voi uusia veneilykaudeksi 2016 maksamalla paikan maaliskuun aikana. Jos haluat vaihtaa muualla olevan venepaikan Kaunisharjuun, soita Palvelupiste Hannikaiseen, p. 014 266 5025.

Janakkaan on tulossa noin 40 uutta soutuvenepaikkaa. Venepaikat tulevat vuokrattaviksi huhtikuussa 2016.

Venepaikkojen varaus uudistui

Lue lisää Venepaikkavaraus-sivulta

Muutos Korpilahden kotisatamassa

Korpilahden kotisataman D-laituri on nyt uusittu ja uudessa laiturissa on nykyaikaiset käveltävät aisat. Veneiden kiinnittäminen käveltävään aisaan poikkeaa hiukan perinteisestä. Veneen kiinnitys laituriin selviää oheisista havainnekuvista.

Havainnekuva 1 (pdf)

Havainnekuva 2 (pdf)

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 • Sivun alkuunTietoja sivustosta