Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Pyydä apua

Tarvitsetko apua tai tukea? Onko oma, lapsesi, perheesi, ystäväsi tai muun läheisesi elämäntilanne sellainen, että apu on tarpeellinen?

Voit esittää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella Jyväskylän kaupungin lastensuojelun avohuollon sosiaaliohjaajille. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse 1-3 arkipäivän aikana.

Ethän kirjoita viesteihin sosiaaliturvatunnusta tai muita salassa pidettäviä tietoja. Huomioithan, että tällä lomakkeella et voi tehdä lastensuojeluilmoitusta.

Tähdellä (*) merkityt kohdat tulee täyttää, jotta voit lähettää viestin.

Nimi tai nimimerkki*


Puhelinnumero*

Kirjoita kuvassa näkyvät merkit:

Lomakkeella jättämiäsi tietoja käsittelevät Jyväskylän kaupungin lastensuojelun avohuollon sosiaaliohjaajat. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalipalveluiden asiakasrekisteriin. Asiakasrekisterien tietosuojaselosteet ovat Jyväskylän kaupungin sosiaalipalveluiden nettisivulla http://www.jyvaskyla.fi/sote/asiakkaan_oikeudet/tietosuoja/selosteet

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje