Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Sosiaalipalvelut » Sosiaaliasemat » Hannikaisenkadun sosiaaliasema

Hannikaisenkadun sosiaaliasema

Hannikaisenkatu 37, PL 583 (katso sijainti kartalla)
40100 Jyväskylä

014 266 3624 opastus

Aukioloajat

Ma - Pe klo 9-15.30
Ajanvarauksella asiakkaita otetaan vastaan sovitusti
Opastuksen puhelinpäivystys arkipäivisin klo 8-16

Asiointi

Jos olet uusi asiakas, voit kysyä apua puhelimitse tai tulla paikan päälle sosiaaliaseman opastukseen. Alkuarviointiimissä tehdään tilanteesi alkukartoitus ja tarvittaessa ohjataan sinut eteenpäin oman alueesi työntekijälle. Tavoitat meidät numerosta 014 266 1972. Jos sinulla on jo oma työntekijä tai olet jo asioinut aiemmin, voit ottaa yhteyttä omaan työntekijääsi asuinalueesi mukaisesti. Voit hakea alueesi työntekijän yhteystietoja osoitteesi perusteella sosiaaliaseman työntekijähausta.

Sosiaaliaseman aukioloaikoina voit tavoitella omaa työntekijääsi haluamanasi ajankohtana. Mikäli työntekijä ei ole juuri silloin tavoitettavissa, vastaajaviesti ohjaa sinua toimimaan tai kertoo milloin työntekijä on parhaiten tavoitettavissa. Kiireellisissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä sosiaaliaseman opastukseen.

Muut yhteystiedot:

Aikuissosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä
Laura Vänttinen, 014 266 3403

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jkl.fi. Tietosuojasyistä Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilökunta ei vastaa sähköpostilla tuleviin asiakastietoja koskeviin kysymyksiin.

Sosiaaliaseman palveluita

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje