Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Sosiaalipalvelut » Sosiaaliasemat » Korpilahden sosiaaliasema

Korpilahden sosiaaliasema

Korpilahden sosiaaliasemalla hoidetaan aikuissosiaalityöhön, toimeentulotukeen ja lastensuojelun avohuoltoon liittyviä palveluja.

Käyntiosoite: Virastokuja 2, 41800 Korpilahti
Postiosoite: Virastokuja 2, 41800 Korpilahti

Aikuissosiaalityö

Aikuissosiaalityö on yli 18-vuotiaiden kanssa tehtävää sosiaalityötä, jonka tavoitteena on vahvistaa henkilön toimintakykyä ja vastuullisuutta. Aikuissosiaalityö on sosiaalityöntekijöiden ja sosiaaliohjaajien ohjausta, neuvontaa ja sosiaalisten ongelmien selvittämistä.

Aikuissosiaalityön palvelut sijoittuvat Hannikaisenkadun sosiaaliasemalle. Korpilahden sosiaaliasemalla palvelupäivä on syyskuusta lähtien parittominen viikkojen maanantaisin, jolloin sosiaaliohjaaja on tavattavissa ajanvarauksella aamupäivisin ja klo 13–15 sosiaaliohjaajan vastaanotto ilman ajanvarausta. Sosiaalityöntekijän vastaanotto vain ajanvarauksella. Ajanvaraukset sosiaaliohjaajalle puhelimitse numerosta 014 266 3387 ja sosiaalityöntekijälle numerosta 014 266 3408. Hannikaisenkadun sosiaaliaseman neuvonta puhelimitse arkisin klo 8–15.30, p. 014 266 3624.

Korpilahden sosiaaliasemalla ei ole sosiaaliohjaajan päivystystä 18.6. eikä 2.7.

Aikuissosiaalityön asiakkaat voivat varata muille kuin palvelupäiville videoneuvotteluaikoja. Videoneuvottelut järjestetään Korpilahden asiointipisteen tiloissa, osoitteessa Virastokuja 2, 41800 Korpilahti. Ajanvaraus videoneuvotteluun Korpilahden alueen sosiaaliohjaajalta edellä mainittuina puhelinaikoina. Asiaa voit tiedustella myös asioidessasi Korpilahden asiointipisteessä.

Lastensuojelun sosiaalityö

Lastensuojelun palvelut ovat perheiden tukena edistämässä lapsen suotuisaa kehitystä ja hyvinvointia. Lastensuojelu tukee vanhempia, huoltajia ja muita lapsen hoidosta ja kasvatuksesta vastaavia henkilöitä lapsen kasvatuksessa ja huolenpidossa.
Lue lisää lastensuojelun avohuollosta.

Korpilahden sosiaaliasemalle on mahdollisuus varata tapaamisaika maanantaille tai tiistaille. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön voi soittaa arkisin klo 8-16. Lastensuojelun virka-aikainen päivystys ja sosiaaliaseman palveluneuvonta, p. 014 266 0135.

Lastensuojelun kiireellisissä asioissa apua saa

Iltaisin ja viikonloppuisin Sosiaalipäivystykseen saa yhteyden soittamalla hätänumeroon 112 tai ottamalla yhteyttä Kriisikeskus Mobileen
Kriisikeskus Mobile, Asemakatu 2
puh. 014 266 7150

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje