Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Ehkäisy

Perhesuunnittelu neuvola on tarkoitettu kaikille hedelmällisessä iässä oleville ja palvelua tarvitseville jyväskyläläisille. Ehkäisyneuvontaa saa eri ehkäisyvälineiden valinnassa, käytössä ja käytön seurannassa.

Perhesuunnitteluneuvolassa annetaan asiakkaille mahdollisuus käsitellä seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä.

Kun tarvitset ehkäisyä, ensimmäinen käynti on terveydenhoitajalle. Pari- ja seurustelusuhteessa olevat ovat tervetulleita vastaanotolle yhdessä. Ennen vastaanotolle tuloa on hyvä miettiä, mitä toivoo ehkäisyltä ja tutustua eri vaihtoehtoihin. Vaihtoehdoista voi lukea lisää täältä .

Kouluikäiset voivat keskustella ehkäisyasioista ensin kouluterveydenhoitajan kanssa. Opiskelijat saavat palvelunsa oppilaitosten terveydenhuollosta. Yliopisto-opiskelijat puolestaan saavat palvelunsa YTHS:stä. Muu väestö saa palvelut oman asuinalueensa perhesuunnitteluneuvoloista.

Palvelu on maksutonta.

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

http://www.ehkaisynetti.fi
(Bayerin lääketehtaan ylläpitämät sivut)

http://www.ehkaisy.com
(Lääkefirma MSD:n ylläpitämät sivut)

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2016 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje