Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Talous ja tilastot » Talouskeskus-liikelaitos

Talouskeskus-liikelaitos

Talouskeskus-liikelaitos tarjoaa asiakkailleen talouden ja palkkahallinnon palveluja sekä sovelluspalveluja. Talouskeskuksen asiakkaina ovat kaikki Jyväskylän kaupungin yksiköt. Lisäksi Talouskeskus-liikelaitos tuottaa palveluja konserniyhteisöille sekä seudun kunnille ja kuntayhtymille. Kuntalaisille Talouskeskus-liikelaitoksen toiminta näkyy esimerkiksi kunnallisten palvelujen laskutusasioissa.

Talouskeskus-liikelaitoksessa työskentelee reilut 70 innokasta oman alansa ammattilaista. Osaavan henkilöstön lisäksi palvelujen tuottamisessa keskeistä on modernien tietojärjestelmien ja yhteistyökumppaneiden erityisosaamisen hyödyntäminen. Palvelut ovat tuotteistettuja ja pääprosessit standardisoituja.
Talouskeskus tekee aktiivista yhteistyötä asiakkaittensa kanssa toiminta- ja palveluprosessien sujuvuuden ja tuottavuuden parantamiseksi hyödyntäen mm. tietojärjestelmien ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia.

Laskutuksen palvelut
Laskutuksen palvelut
Palkkahallinnon palvelut
Palkkahallinnon palvelut
Laskennan palvelut
Laskennan palvelut
Kassanhallinta ja rahoitus
Kassanhallinta ja rahoitus
Sovelluspalvelut
Sovelluspalvelut
Yhteystiedot
Yhteystiedot

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje