Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Laskutan kaupunkia

Jyväskylän kaupunki vastaanottaa ensisijaisesti verkkolaskuja. Jos sinulla ei ole verkkolaskupalvelua, sähköisen laskun voi luoda verkossa maksutta Basware Supplier Portal -toimittajaportaalissa. Paperilaskuja vastaanotetaan vain poikkeustapauksissa asiasta etukäteen tilaajan kanssa sovittaessa. Jyväskylän kaupunki ei vastaanota sähköpostilaskuja.

Tarkista ennen laskun lähettämistä, että perustietojen lisäksi laskusta selviää kuka on ollut tilaaja, eli tilaajan nimi ja tavaran/palvelun vastaanottavan yksikön nimi. Mikäli laskuissa ei ole tarvittavia tietoja, lasku voidaan palauttaa. Oikeat laskutustiedot takaavat laskun oikea-aikaisen maksun.

Laskuihin liittyvissä teknisissä kysymyksissä teitä palvellaan sähköpostitse osoitteessa: talous.ostolaskutpk [at] jkl.fi ja puhelimitse arkisin klo 9-15, p. 014 266 0104. Kerro viestissä asia, laskun numero, laskuttaja sekä laskun loppusumma.

Ota yhteyttä suoraan yhtiöön, jos laskutus koskee Jyväskylän Vuokra-Asunnot Oy:tä, Jyväskylän Energia Oy:tä tai sen tytäryhtiöitä JE-Siirto Oy, Jyväskylän Energiatuotanto Oy, Jyväskylän Voima Oy.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje