Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
9.2.2018

Otto Taavetti
Otto Taavetti
Otto Taavetti

Kun saapuu asioimaan Kyllön neuvontaan ei voi olla huomaamatta tätä isoa ystävällistä nallea. Nimeltään se on Otto Taavetti. Tämä nalle ilahduttaa niin lapsi- kuin aikuisasiakkaita.

Tiesitkö tätä!?

Otto Taavetti on apulaisylilääkäri ja sen takki on pienennetty oikeasta lääkärin takista ja kaulassa sillä on oikea stetoskooppi. Kyllön palvelusihteeri Tiina on saanut tämän nallen lahjaksi työkavereilta ja silloin sille annettiin nimeksi Otto Taavetti. Nyt se vartioi Kyllön neuvonnassa. Otto Taavetin syntymäpäivää vietetään 5.9. ja seuraavaksi se täyttää 8 vuotta. Otto Taavetti on käynyt ylilääkäreiden mukana Tampereella ja Kuopiossa houkuttelemassa uusia lääkäreitä Jyväskylään.

Päivi Silokunnas, palvelusihteeri

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje