Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Kansallinen rokotusohjelma

Kansallisesta rokotusohjelmasta päättää sosiaali- ja terveysministeriö. Rokotusohjelman tavoitteena on suojata suomalaiset mahdollisimman hyvin rokotuksin estettäviä tauteja vastaan.

Lasten ja nuorten kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvat rokotukset ja aikataulu löytyvät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta, täältä.

Rokotteet a-ö

Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen internetsivuilta on saatavilla tietoa yksittäisistä rokotteista: kenelle niitä suositetaan, millä aikataululla, miten ne annetaan, mitkä ovat niiden hyödyt ja haitat. Osa esiteltävistä rokotteista kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan, osa ei. Osiossa kerrotaan, onko rokote saajalleen ilmainen ja mikä taho rokotteen maksaa, jollei se kuulu kansalliseen rokotusohjelmaan. Aakkosellisen rokotushakemiston löytyy täältä.

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

hyvis.fi

Klikkaamalla Hyviksen banneria siirryt suoraan kirjautumaan Keski-Suomen OmaHyvis-palveluun pankkitunnuksillasi.

Linkkejä:

Banneri: maksuton ehkäisy alle 20-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje