Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Fysioterapia

Fysioterapia on terveydenhuollon ala, joka pyrkii palauttamaan liikettä ja toimintaa. Fysioterapian keinoin voimme arvioida, hoitaa ja ennaltaehkäistä vammoja ja sairauksia koko elämän ajan.

Tarjoamme fysioterapiapalveluja kaiken ikäisille Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kuntien asukkaille.

Voit varata ajan ilman lähetettä oman tarpeen mukaisesti esimerkiksi fysioterapeutin suoravastaanotolle. Osaan palveluista tarvitset lääkärin, terveydenhoitajan tai kouluterveydenhoitajan lähetteen.

Voit ottaa meihin yhteyttä ajanvarauksella tai netissä asiointipalvelun kautta. Asiointipalveluun kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hyvis.fi Keski-Suomi yhteydenottolomakkeet

Palvelumme

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje