Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Terveyspalvelut » Kuntoutus (siirretty) » Fysioterapia » Palveluasuminen ja lyhytaikaishoito

Kuntoutus palveluasumisessa ja lyhytaikaishoidossa

Väinönkadun palvelukeskuksessa kuntoutusasiakkaat ovat palvelutalon asukkaita ja palvelupäiväasiakkaita. Kuntoutus painottuu ryhmätoimintaan ja yksilöllinen kuntoutus pohjautuu fysioterapeutin tekemään tarvearvioon. Kuntoutus sisältää apuvälinetarpeen arvioinnin, hankinnan ja käytön ohjauksen. Fysioterapeutti pyrkii osallistumaan hoito- ja palvelusuunnitelman laadintaan niiden asiakkaiden kohdalla, jotka tarvitsevat fysioterapiaa. Yksilöterapiaan tarvitaan lääkärin lähete.

Akselissa ja Elinassa kuntoutusasiakkaat muodostuvat arviointi- ja vuorohoitojaksolla olevista, sairaalasta jatkokuntoutukseen siirtyneistä sekä kriisipaikalla olevista asiakkaista. Kuntoutus tapahtuu moniammatillisena yhteistyönä. Asiakkaan fysioterapia perustuu fysioterapeutin tekemään toimintakykyarvioon. Yksilö- ja ryhmäterapiaan tarvitaan lääkärin lähete. Fysioterapia sisältää tarvittaessa apuvälinetarpeen arvioinnin, hankinnan sekä käytön ohjauksen ja seurannan. Fysioterapeutti osallistuu tarvittaessa asiakkaansa kuntoutus- ja palvelusuunnitelman laadintaan.

Maksu: Palvelupäiväasiakkailla käynti sisältyy palvelupäivämaksuun. Lyhytaikaishoidossa fysioterapia sisältyy hoitopäivämaksuun.

Yhteystiedot

Fysioterapia/Väinönkadun palvelukeskus
Väinönkatu 44
p. 014 266 2345

Fysioterapia/Lyhytaikaishoito
Akseli ja Elina
Keljonkatu 26, B-talo
p. 014 266 2359

hyvis.fi

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje