Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Aikuisten toimintaterapia

Toimintaterapian avulla arvioidaan ja tuetaan kuntoutujan itsenäistä selviytymistä. Pääasiallinen asiakasryhmä on neurologiset asiakkaat. Terapiassa harjoitellaan arkipäivän toimintoja kuntoutujan omassa elinympäristössä. Lisäksi toimintaterapeutti tekee moniammatillista yhteistyötä asiakkaan läheisten ja muun tukiverkoston kanssa. Toimintaterapiaan tullaan hoitavan lääkärin lähetteellä.

Toimintaterapeutti arvioi pienapuvälineiden tarvetta ja opastaa niiden käyttöä sekä osallistuu asunnonmuutostyön suunnitteluun ja toteutuksen seurantaan. Apuvälineasioissa otetaan yhteyttä suoraan toimintaterapeuttiin.

Maksu: Yli 18-vuotiaiden toimintaterapiakäynti on 11,50 €/kerta. Apuväline-, asunnonmuutostyökäynti sekä lepolastojen valmistus/korjauskäynti on maksuton. Veteraanien toimintaterapia on maksuton. Toimintaterapia kuuluu maksukaton piiriin.

Ajanvaraus: Pääsääntöisesti otamme yhteyttä asiakkaaseen tai asiakas voi jättää soittopyynnön ja yhteystiedot vastaajaan.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja, toimintaterapeutti Terhi Åkerlund p. 014 266 2361

Toimintaterapeutit:
Marjut Lumioja p. 014 2662350
Mirja Kela (lasta- ja pienapuvälineasiat) p. 014 2662346

Kyllön terveysasema, 2 krs
Keskussairaalantie 20
Postiosoite: PL 52, 40701 Jyväskylä

hyvis.fi

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje