Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Ajanvaraus

Ajanvaraus puhelimitse

Ajan terveydenhoitajan tai lääkärin vastaanotolle voi varata soittamalla oman oppilaitoksen/opiskelualan terveydenhoitajalle puhelinajalla arkisin klo 12-13. Puhelinnumerot on lueteltu oppilaitoksittain:

Aamuvastaanotto

Sepänkadun toimipisteessä on terveydenhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta arkisin klo 8-10.30. Tuolloin voi tulla käymään mm. sairastumisen vuoksi, sairausloma-asioissa, tikkien poiston vuoksi, rokotuskäynnille tai varaamaan ajan sekä terveydenhoitajien että lääkäreiden vastaanotoille. Huom. Lukioilla on omat aamuvastaanottoajat, kts. Lukiot ja klikkaa oman lukiosi sivuille.

Päivystyspuhelin

Opiskeluterveydenhuollon yhteinen päivystyspuhelin (AMK ja 2. aste) vastaa ma-to klo 8-16 ja pe 8-13, puh. 014 266 2260. Numero on tarkoitettu vain kiireellisten asioiden hoitoon (esim. ajan peruminen samalta päivältä, äkillinen sairastuminen kesken päivän yms.). Kiireettömissä asioissa yhteys omaan terveydenhoitajaan puhelinaikana klo 12-13.

Sähköinen ajanvaraus terveydenhoitajalle

Ajan terveydenhoitajalle voi varata myös sähköisesti Hyviksen (https://www.hyvis.fi/web/keski-suomi) kautta. Palvelu on toistaiseksi käytössä ainoastaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun, HUMAKin ja Aikuisopiston opiskelijoille. Hyviksessä voi varata ajan seuraavia käyntejä varten: terveystarkastus, rokotuskäynti, keskustelutapaaminen, ehkäisyn aloitus sekä ehkäisyn seurantakäynti. Hyviksessä voi myös muuttaa tai perua varatun ajan sekä täyttää terveystarkastusta varten opiskeluterveydenhuollon esitietolomakkeen.

Ajan peruminen/siirtäminen tulee tehdä viimeistään varattua aikaa edeltävänä päivänä klo 12, jotta aika voidaan tarjota toiselle asiakkaalle.

Näin käytät palvelua

Sähköistä asiointia varten kirjaudutaan OmaHyviksen käyttäjäksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ensimmäisellä sisäänkirjautumiskerralla tulee hyväksyä sähköisen asioinnin sopimus, OmaHyviksessä on sitten tarkemmat ohjeet ajanvaraukseen. Lyhyt yhteenveto alla:

  • Mene sivulle Hyvis.fi/Keski-Suomi
  • Klikkaa "Kirjaudu asiointipalveluun" -nappia oikeasta yläkulmasta
  • Kirjaudu palveluun pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  • Valitse nimesi sekä oma oppilaitoksesi ja tarvittaessa opiskeluala
  • Valitse käynnin syy
  • Näet vapaana olevat ajat
  • Varaa aika


>> Siirry ajanvarauspalveluun Hyvis.fi -sivulle

Tekstiviestimuistutus

Tekstiviestimuistutus varatusta ajasta lähetetään kaksi vuorokautta ennen varattua vastaanottoaikaa
maanantaista perjantaihin kello 9–17 välisenä aikana. Jos varattuun aikaan on alle 48 h aikaa, muistutusta ei lähetetä.
Muistutusviestissä on ilmoitus varatusta ajasta ja vastaanottopaikasta. Viesti ei sisällä henkilötietoja tai varattuun vastaanottoon liittyviä tietoja.
Tekstiviestimuistutus lähetetään opiskelijan terveystiedoissa olevaan matkapuhelinnumeroon. Muistutukset lähetetään automaattisesti ajanvarausjärjestelmän avulla eikä niihin voi vastata.

Tekstiviestimuistutus on maksuton lisäpalvelu, jolla halutaan vähentää peruuttamattomien vastaanottokäyntien määrää ja näin parantaa terveyspalveluiden saatavuutta.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje