Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Terveyspalvelut » Suun ja hampaiden hoito

Suun terveydenhuolto

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen suun terveydenhuolto tuottaa palveluja Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kunnan asukkaille. Suun terveydenhuollon palveluihin ovat oikeutettuja kaikenikäiset alueen asukkaat. Hoidosta peritään lakisääteiset asiakasmaksut.

Varaa aika ajanvarauksesta.

Hakeudu hammashoidon päivystykseen kiireellisissä särky- ja tapaturmatapauksissa.

Kiireellinen ajan peruutus onnistuu seuraavalle päivälle myös netin kautta. Takaisinsoittoon tulee vastata klo 7.30-9 välillä, muutoin aikaa ei voida perua.

Takaisinsoittopalveluun voi jättää soittopyynnön myös netin kautta.

www.hyvis.fi -sivuston kautta voi tarkastaa varatut suun terveydenhuollon ajat. Lisäksi osan ajoista voi perua ja siirtää Hyviksessä. Sisäänkirjautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Suu kerralla kuntoon –mallin ajat eivät näy Hyviksessä, mutta ajan voi perua tekstiviestilinkin kautta, joka on lähetetty aikaa varattaessa.

Lasten ja koululaisten tarkastukset ja ajanvarausohjeet. 17-vuotiaat saavat kutsun tarkastukseen tekstiviestillä.

Jyme – suu kerralla kuntoon -toimintamalli on käytössä Palokan- ja Kyllön hammashoitoloissa

Erikoishoitoihin (protetiikka, parodontologia, suukirurgia, oikomishoito) potilaat ohjataan lääkärin tai hammaslääkärin lähetteellä. Oikomishoitoa tehdään vain alle 18-vuotiaille.

Uutisia

Kiireettömään hoitoon pääsyn odotusaika keskimäärin vuorokausina 1.1.2017

  • Jyväskylässä hammaslääkärille keskimäärin 98 vrk ja suuhygienistille 21 vrk
  • Hankasalmella hammaslääkärille 14 vrk ja suuhygienistille 7 vrk
  • Uuraisilla hammaslääkärille 46 vrk ja suuhygienistille 7 vrk

Suun terveydenhuollon toiminta on supistettua hiihtolomaviikolla 27.2.-5.3.2017. Ajanvaraus arkipäivisin klo 8-16 numerosta 014 26 60 126. Suljettuina hammashoitoloista ovat Uurainen ja Tikkakoski. Muut Jyten hammashoitolat ovat auki.

Säynätsalon hammashoitolan kiireellinen ajanvaraus myös hiihtolomaviikolla ma-pe klo 8-16 numerosta 014 266 2319 ja kiireetön ajanvaraus numerosta 014 266 0690.

Arki-iltaisin klo 16-21 sekä viikonloppuna kiireellisissä tapauksissa yhteydenotto aina ensin Keski-Suomen Keskussairaalan puhelinneuvontaan p. 0100 84 884.

Keljonkankaan hammashoitolan toiminta on siirtynyt Kyllön hammashoitolaan 1.2.2017 alkaen

Jatkossa Keljonkankaan aikuisväestö hoidetaan pääsääntöisesti Kyllössä , jossa on käytössä uusi ”Suu kerralla kuntoon” -toimintamalli. Tarvittaessa aika voidaan antaa myös johonkin muuhun hammashoitolaan.

Koululaisten tarkastukset tehdään Keljonkankaalla liikkuvassa yksikössä eli Suupirssissä. Lisäksi lasten tarkastuksia toteutetaan tulevaisuudessa myös uudenlaisen siirrettävän pop up -hoitoyksikön avulla. Siirrettävä hoitoyksikkö tuodaan joko koulun tiloihin tai koulun läheisyydessä oleviin tiloihin. Lasten hammaslääkäriajat annetaan pääsääntöisesti Keljon palvelukeskuksessa olevaan hammashoitolaan, osoite on Keljonkatu 26 B - talo.


Lastenneuvolassa ja hammashoidossa on käytössä lasten määräaikaistarkastusten sähköinen ajanvaraus. Lue lisää klikkaamalla alla olevaa banneria.

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Asiakkaan ja potilaan oikeudet

Haluatko peruuttaa lääkärin tai sairaanhoitajan vastaanottoaikasi?

Soita 014 266 0161 tai
jätä soittopyyntö vastaanottoajan peruuttamiseksi

Haluatko jättää takaisinsoittopyynnön kiireettömässä asiassasi?

Terveysasemien ja suun terveydenhuollon ajanvaraukseen
voi jättää takaisinsoittopyynnön netissä.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje