Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Erikoislääkärit

Erikoislääkärin vastaanotolle tarvitset terveysaseman lääkärin lähetteen.

Vastaanotosta peritään terveysaseman lääkärivastaanoton maksu. Terveyskeskusmaksut

Sijainti ja yhteystiedot

Vastaanotot järjestetään Kyllön terveysasemalla (Keskussairaalantie 20, 40620 Jyväskylä).
Huom! Sisäänkäynti on pysäköintialuetta vastapäätä, erikoisvastaanottojen ovesta.

Tiedustelut ja muut yhteydenotot p. 014 266 2012, soittoaika ma-to klo 8-12, pe klo 9-12.

Ortopedin vastaanotto

Vastaanotto on tarkoitettu Palokan, Tikkakosken, Uuraisten ja Vaajakosken terveysasemien asiakkaille. Hankasalmen ja Muuramen terveysasemien asiakkaat tutkitaan omalla terveysasemalla. Muilta terveysasemilta kaikki ortopedin hoitoa tarvitsevat lähetetään Keski-Suomen keskussairaalaan.

Lähetteen kiireellisyyden perusteella saat kutsun vastaanotolle kirjeellä tai puhelimitse. Kutsussa on ohjeet vastaanotolle valmistautumiseen.

Sisätautilääkärin vastaanotto

Vastaanotto on tarkoitettu keskustan, Kyllön, Kuokkalan, Huhtasuon ja Säynätsalon terveysasemien asiakkaille. Muilta terveysasemilta kaikki sisätautilääkärin hoitoa tarvitsevat lähetetään Keski-Suomen keskussairaalaan.

Lähetteen kiireellisyyden perusteella saat kutsun vastaanotolle kirjeellä tai puhelimitse. Kutsussa on ohjeet vastaanotolle valmistautumiseen, esimerkiksi ohje käydä laboratoriokokeissa ennen vastaanottoa.

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje