Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Keskitetty hoitotarvikepalvelu

Kyllön terveysasema, 0-kerros (käynti ulkokautta)
Keskussairaalantie 20
PL 52, 40701 Jyväskylä
katso kartalta >

Hoitotarvikepalvelu on kaikkien Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten terveyspalvelujen asiakkaiden keskitetty palvelu. Hoitotarvikepalvelu palvelee kotona ja palveluasunnoissa asuvia pitkäaikaissairaita. Maksuttomia hoitotarvikkeita saa omasairaanhoitajan tai lääkärin lähetteen perusteella.

Hoitotarvikepalvelun kautta saatavia hoitotarvikkeita ovat muun muassa avannetarvikkeet, diabeetikon hoitotarvikkeet, haavanhoitotarvikkeet (kolmen kuukauden omavastuun jälkeen), vaipat, katetrit ja virtsankeräystarvikkeet sekä ravinto-, happi- ja dialyysihoitotarvikkeet.

Aukioloajat ja puhelinpalvelu

ma–ti klo 9–16
ke klo 9–17
to–pe klo 9–15

Asiakaspysäköintipaikkoja on hoitotarvikepalvelun edessä Kyllön alapihalla.

Puhelinpalveluajat:
p. 014 266 2030
ma–pe klo 9–11 ja 12–14

Apuvälineet

Lyhytaikalainaan ja pitkäaikalainan (eli lääkinnällisen kuntoutuksen) annettavista apuvälineistä ja apuvälinepalvelupisteiden yhteystiedot lisätietoja tämän linkin kautta.

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje