Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Päiväsairaala

Kyllön terveysasema, Keskussairaalantie 20 (PL 52), 40701 JYVÄSKYLÄ
Avoinna: ma–pe klo 7.30–15.30
Kanslia, sairaanhoitajat: p. 014 266 2452 ja 014 266 4814
Osastonsihteeri: p. 014 2662453

Terveyskeskussairaalan yhteydessä toimiva päiväsairaala tarjoaa moniammatillista tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta potilaille silloin, kun ympärivuorokautinen hoito ei ole välttämätöntä eikä tutkimus tai hoito ole mahdollista tavallisella lääkärin vastaanotolla.

Päiväsairaalassa hoito edellyttää lääkärin lähetettä. Potilaat kutsutaan päiväsairaalaan puhelimitse. Kaikille potilaille tehdään kokonaisvaltainen toimintakyvyn arviointi, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä hoidon tarpeen lisääntymistä.

Sisäänkäynti ja pysäköinti

Päiväsairaalan sisäänkäynti on Kyllön terveysaseman pääovelta katsottuna vasemmalla kulman takana.

Pysäköintialue sijaitsee Kyllön terveysaseman edessä. Pysäköinti alueella on maksullista.

Maksut

Matkat päiväsairaalaan kuuluvat Kela-korvauksen piiriin. Potilaan maksama hoitopäivähinta on 22,50 euroa. Hoitopäivän aikana tarjotaan aamukahvi, lounas ja päiväkahvi.

JYTE - Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus (Jyte) tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Hankasalmen, Jyväskylän ja Uuraisten kuntien noin 140 000 asukkaalle. Erikoissairaanhoidon palveluja kuntalaiset saavat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kautta.

Etsitkö näitä?

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje