Suoraan sisältöön

OMAKOTITONTIT

Jyväskylän kaupunki jakaa vuosittain noin 80 omakotitonttia eri puolilta kaupunkia. Uudet tontit jaetaan yleensä keväisin ja syksyisin. Muutoin vapaana olevat tontit ovat haettavissa kuukausittain (poikkeuksena pidemmät hakuajat kesäkuu-elokuu ja joulukuu-tammikuu).

Tontit hinnoitellaan pääsääntöisesti kaupunkirakennelautakunnan vuosittain vahvistamilla vyöhykehinnoilla. Kaupunkirakennelautakunta päättää tonttien luovutusperusteista, -tavasta ja -ehdoista. Pääsääntöisesti tontit luovutetaan asunnontarpeen mukaan, mutta osa tonteista voidaan luovuttaa myös tarjouskilpailulla tai kiinteällä hinnalla arpomalla tontinsaaja.

Kaupungin omakotitontit ovat aina rakennuskelpoisia ja vesi-, viemäri- ja sähköliittymillä varustettuja, liittymämaksuista vastaa tontin ostaja/vuokraaja. Hankiessasi tontin Jyväskylän kaupungilta, sinua palvelee luotettava ja varma kumppani aina käyttöönottoon saakka!

KESÄ-ELOKUUSSA 2017 VAPAANA OLEVAT TONTIT


VUODEN 2017 AIKANA JAETTAVAT TONTIT


Syksyllä 2017:

Korpilahden Kirkkolahdesta 18 omakotitonttia ja Hupelista 5 omakotitonttia. Hakuaika tonteille 18.-29.9.2017.

Sääksvuoresta (Maustehyllynkadun varrelta) 17 omakotitonttia. Hakuaika tonteille 4.-15.9.2017
Ennen uuden yhtenäiskoulun valmistumista (v. 2020) osalle Keljonkankaan alakouluikäisistä oppilaista voidaan osoittaa koulupaikka Säynätsalon alueen kouluista.

Ennakkoesite Sääksvuoren, Kirkkolahden ja Hupelin tonteista täällä.


Lisätietoja omakotitonteista:

Palvelupiste Hannikainen
p. (014) 266 0108

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuunTietoja sivustosta