Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

PIIK palvelu työnhakijoille

Jyväskylän kaupunki ja digitaalinen rekrytointipalvelu PIIK ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on työmahdollisuuksien ja osaajien kohtaannon edistäminen. Jyväskyläläiset yritykset saavat palvelun käyttöönsä ja tulevat etsimään sieltä tarvitsemiansa osaajia. Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluiden uraohjaajat auttavat puolestaan työnhakijoita osaamisprofiilin luomisessa PIIK-palveluun. Palveluun profiilin luoneet voivat itse aktiivisesti seurata, millaisia työmahdollisuuksia on tarjolla ja ovat yritysten löydettävissä jatkuvasti.

PIIK on palvelu, jossa osaajat ja työnantajat voivat anonyymisti ja reaaliaikaisesti kohdata toisensa. PIIKin hyödyntää tekoälyä yhdistämään työnhakijat ja työnantajat suoraviivaistamalla rekrytointia. Palvelu auttaa hahmottamaan oman osaamisen osa-alueet ja sanoittamaan sen PIIK-profiiliin. Profiilin luonnin jälkeen palvelu yhdistää osapuolet oman osaamisen, persoonan ja yrityskulttuurin yhteensopivuuden pohjalta, ja ehdottaa parhaat mätsit molemmille. PIIKissä osapuolet kohtaavat ja etenevät keskusteluihin ilman välikäsiä. Palvelun ydin on kurkistella, löytää ja tulla löydetyiksi uusiin alkuihin.

Aloita rekisteröitymällä: https://piik.it

Tiedote yhteistyöstä: http://www.businessjyvaskyla.fi/palvelut/piik

Näin PIIK toimii

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje