Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Jyväskylän Kukkula

Havainnekuva

Terveyden edistämistä ja älykkäitä ratkaisuja

Jyväskylään rakennetaan täysin uudenlaista Keski-Suomen keskussairaalaa, joka saadaan käyttöön vuonna 2020. Sairaalan lähtökohdaksi on nostettu asiakas. Asiakkaalle tarjotaan terveydenhuollon kokonaispalvelua, jossa ennaltaehkäisy ja hyvinvointi ovat merkittävässä roolissa. Toiminnassa korostuvat uudenlaiset hoitoketjut, sujuva tiedonsiirto ja eri ammattiryhmien ja organisaatioiden yhteistyöskentely. Asiakkaiden kotona asumista ja viihtymistä tuetaan aktiivisesti.

Lue lisää esitteestä

Kukkulan kehittämisessä ovat mukana Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymän (KEHO) toimijoista Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto sekä Gradia (Jyväskylän koulutuskuntayhtymä) ja Jyväskylän ammattiopisto.

KeHO on keskisuomalaisia sosiaali- ja terveysalan, liikunta- ja urheilualan toimijoita sekä hyvinvoinnin osaajia yhteen kokoava monialainen verkosto. KeHOn toiminta tiivistyy Kukkulassa, sillä sen tavoitteena on luoda Keski-Suomeen kansainvälisesti kilpailukykyinen terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen, sosiaalisen hyvinvoinnin, liikunnan, urheilun ja kuntoutuksen osaamis- ja yrityskeskittymä.

http://www.kehofinland.fi/

Jyväskylä's Kukkula

Health promotion and smart solutions

Construction is already under way in Jyväskylä of a completely new central hospital concept, which will see completion in 2020. The hospital takes its bearings from the needs of the patient. Patients will be offered comprehensive healthcare, in which prevention and wellness play a central role. There will be particular emphasis on novel care chains, slick data transfer and collaboration between different professional groups and organisations.

Read more here

Central Finland’s Centre of Excellence on Wellbeing, KeHO, is involved in developing Kukkula area. KeHO brings together operators and experts on social welfare, healthcare and sports.

The goal is to make Central Finland an internationally competitive centre of wellbeing, health promotion, social welfare, sports, rehabilitation, health-related business and research.

http://www.kehofinland.fi/

Kuva/Photo: Jyväskylän kaupunki/Leo Nuutinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje