Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio

Toimintakeskus Passeli

Osoite Ritopohjantie 23 40270 Palokka
puh. 014 266 3937
Palveluesimies Reijo Veijalainen, puh. 014 266 3920
(Palveluesimiehen toimisto Kortepohjan toimintakeskuksessa)

Passeli sijaitsee Luhtisen palvelukeskuksessa, jossa on myös vanhusten päiväkeskus, palveluasuntoja sekä lasten päiväkoti. Talossa järjestetään yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia.
Päivä- ja työtoimintaa järjestetään kehitysvammaisille aikuisille Palokan alueella. Passelissa toimii kolme ryhmää, joiden työt perustuvat kädentaitoihin.
Polttopuiden teko, savityöt, paperi- ja massatyöt, kudonta, huovutus, pienet puutyöt sekä kalusteiden kunnostus ovat esimerkkejä Passelin työntekijöiden töistä.
Toimintakeskuksessa myydään kehitysvammaisten valmistamia kortteja, koruja, sisustustuotteita, tekstiilejä, savi- ja puutöitä sekä polttopuita.

Toimintaan kuuluu asiointi kaupoissa, kirjastossa ja museoissa. Passelissa harjoitellaan arkielämän taitoja, kuten siivousta, vaatehuoltoa, ulkonäöstä huolehtimista ja leipomista. Kuntosaliliikunta, ulkoilu ja uiminen kuuluvat myös kuukausittaiseen toimintasuunnitelmaan.

Passelissa on vuosia toiminut polttopuu-työryhmä.
Työntekijät sahaavat ja kasaavat ohjaajan opastuksella polttopuukuormia asiakkaille.

Polttopuiden myynti

Passelin toimintakeskus.
Ritopohjantie 23, 40270 Palokka
puh. 014 26 63937, matkapuh.040 765 5230

puunhakkaaja

Tervetuloa ostoksille Passeliin
ma-to klo 8-16
perjantaisin 8-14

Löydät meidät myös Facebookista.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje