Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Hankinnat

Kaupungin hankinnat

 Jyväskylän kaupungin kilpailuttamispalvelut vastaa kaupungin keskitetyistä tavara- ja palveluhankinnoista, joiden sopimusvolyymi on vuositasolla noin 80 miljoonaa euroa. Kilpailuttamispalvelut kilpailuttaa myös eri palvelualojen ja liikelaitosten tavara- ja palveluhankintoja. Näiden hankintojen sopimusvolyymi on vuositasolla noin 40 miljoonaa euroa.

Kaupunki järjestää yrityksille suunnattuja hankintatapahtumia, joissa esitellään kilpailutettavaksi tulossa olevia hankintoja. Tarkoituksena on antaa yrityksille ennakkotietoa toiminnan suunnittelun tueksi. Yhteistyö ja koulutukset ovat edistäneet hankintaosaamista sekä kaupunkiorganisaatiossa että yritysten keskuudessa.

Lue lisää

Palvelusetelitoiminta

Jyväskylässä on käytössä jo lukuisia palveluseteleitä, mutta haemme jatkuvasti myös uusia palveluntuottajia mukaan palvelusetelitoimintaan.

Lue lisää

Palvelualoitekokeilu

Kaupunginvaltuusto on päättänyt 26.1.2015, että palvelualoite otetaan käyttöön Jyväskylässä kokeiluajaksi 1.4.2015 – 31.3.2016.

Jyväskylän kaupunginvaltuusto on 28.8.2017 päättänyt, että palvelualoitteen voi tehdä Jyväskylän kaupungille 1.9.2017 lukien valtuustokauden 2017-2021 loppuun saakka.

Lue lisää

Jyväskylä janoaa 157 ICT-ammattilaista

Huom! Allaolevat tarjouspyynnöt tulevat suoraan kaupungin pienhankintakanavasta ja tarjouspalvelu.fi:stä. Syöte on tällä hetkellä kokeiluluontoisesti käytössä.
Katso niiden lisäksi myös Hilmassa olevat tarjouspyynnöt.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje