Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumat » Kangastuksia

Kangastuksia - Jyväskylän Kankaan kulttuuritapahtumat ja kulttuuritoiminta

22.11. klo 18-20, 23.11. klo 12-15 Jurttatuparit

Kankaalle valmistuu jälleen uusia asuintaloja, As Oy Jyväskylän Tampuuri sekä As Oy Jyväskylän Paperitehtaankatu 16. Kankaan oma taiteilijaryhmä PK5 Kankaan Taika, Humanistinen ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattiopisto ja Jyväskylän aikuisopisto kutsuvat kaikki kaupunkilaiset Jurttatupareihin keskiviikkona 22.11. klo 18–20 ja torstaina 23.11. klo 12-15.
Miltä koti tuntuu, kuulostaa, tuoksuu? Jokaisella ihmisellä tulisi olla avain omaan oveen. Tupareissa on kaksipaimentolaismajaa - toisessa saat aistia kodin ja toisessa pääset tekemään kotiavaimelle puisen avaimenperän. Luovan Kampuksen ovet ovat avoinna ja voit kurkistaa tekstiili- ja vaatetusalan sekä ja puu- ja metalliosastojen opetukseen, tutustua näyttelyyn ja vierailla Kankaan pienessä käsityöpuodissa.
Jurtat kohoavat Luovan Kampuksen sisäpihalle (os. Kympinkatu 3 B), jonne kulku on Liikku-liikuntakeskuksen päädyn ympäri. Tervetuloa nauttimaan lämpimästä tunnelmasta ja lämpimistä juomista! Parkkipaikkoja löytyy Kankaan porttirakennuksen ympäristöstä.

4.12. klo 18-19 Joulumieltä Kankaalta

Kankaan joulunavauksessa on tarjolla valoa, musiikkia ja lämmintä juomaa piristämään pimeää aikaa. Sytytetään Kankaan kuuseen valot ja kuunnellaan Ruamjai-kuoron laulutervehdys. Voit myös äänestää joulukoristekilpailussa omaa suosikkiasi. Tervetuloa viettämään yhteistä juhlahetkeä!

Joulunavaus järjestetään Luovan Kampuksen pihalla, os. Kympinkatu 3 B.
Opastus Kankaan Porttirakennukselta, os. Kympinkatu 3, jonka ympäristössä on runsaasti parkkipaikkoja.

Kankaan joulukoristekilpailu

Kankaan kuusipuuhun sytytetään jouluvalot joulunavajaisissa 4.12.2017 klo 18. Julistamme joulukoristekilpailun, jossa paras kuusenkoriste voittaa lahjakortin Jyväskylän kaupunginteatteriin! Tuomareina kilpailussa toimii Kankaan oma taitelijaryhmä PK5.

Kilpailun säännöt:

Koristeissa tulee olla jotain kimaltelevaa, jotain jyväskyläläistä ja tuotteen on kestettävä sää-olosuhteita. Arvostamme kierrätysmateriaaleja. Kilpailu on avoin kaikille.

Suunnittelu- ja toteutusaikaa on maanantaihin 4.12. asti. Valmiita koristeita otetaan vastaan perjantaina 1.12. klo 13–15 sekä maanantaina 4.12. klo 16–17 Luovan Kampuksen aulassa. Koristeet numeroidaan ja ripustetaan kuuseen. Koristeet jäävät kuuseen joulukuun ajaksi.

Palkintoja jaetaan kaksi. Kankaan taiteilijaryhmä PK5 jakaa virallisen kilpailupalkinnon 4.12. noin klo 18.30, joulunavauksen päätteeksi. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan jakamalla Instagramissa suosikkinsa kuvan tunnisteella #koristekilpailu tai postaamalla kuvan Kankaan Kulttuurin facebook-sivuille. Yleisöäänestys kestää viikon, ja voittaja julistetaan tiistaina 12.12. Kummankin palkinnon arvo on 100 €.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 Sivun alkuun Tietoa sivustosta