Suoraan sisältöön

Kipinä-etu

Kipinä on Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluetuus, jota tarjotaan Kipinä-edussa mukana olevien sosiaali-, työllisyys- sekä terveyspalveluiden asiakkaille. Etuuden saajille mahdollistetaan osallistuminen tiettyihin kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin maksutta tai alennetulla osallistumismaksulla. Etuutta myönnetään sosiaalisin ja taloudellisin perustein ja sen voi myöntää työllisyys-, sosiaali- ja terveyspalveluiden työntekijät.

Etuuden myöntämisen jälkeen asiakas saa käyttöönsä Kipinä-kortin, joka on voimassa vuoden myöntämispäivästä. Kortti on henkilökohtainen ja osallistuessa etuuden piirissä oleviin palveluihin tai varauksia tehdessä on esitettävä kuvallinen henkilöllisyystodistus. Korttiin kirjataan myöntämisen yhteydessä asiakkaan nimi ja päivämäärä.

Kipinän avulla pyritään mahdollistamaan kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä kaikille taloudellisesta tilanteesta riippumatta!

Ajankohtaista

  • Kansalaisopiston kurssioppaat on jaettu jyväskyläläisiin kotitalouksiin 4. - 5.8. ja kurssi-ilmoittautumiset ovat alkaneet ma 21.8. Kysy vielä vapaita kurssipaikkoja!
  • Teatterin syksyn ohjelmisto on julkaistu
  • Liikuntalaturin kurssit alkavat pyöriä jälleen 4.9. alkaen
  • Liikuntaveturi starttaa toimintansa ympärivuotisesti 6.9. alkaen

Jyvaskyla logo

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 • Sivun alkuun