Suoraan sisältöönJyväskylän kaupunki/
Kulttuuripalvelut
Kulttuurituottaja (sij.)
Suvi Lindell-Mäkelä
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs
40100 Jyväskylä
p. 014 266 4043, 040 73 83 450
etunimi.sukunimi@jkl.fi

Facebook: Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut, Lasten Lysti
Instagram: @jklkulttuuripalvelut #lastenlysti

Musiikkia


Koko perheen Lasten Lystin 2017 avauskonsertti:

LASTENOOPPERA MÖRRI-MÖYKYN SUVI

Su 13.8. klo 14.00, kesto n. 1 t

Jyväskylän yliopisto, Musica M103, Seminaarinkatu 15

Sävellys ja sanoitus: Marjatta Pokela
Ohjaus: Sanna Parviainen

Mörri-Möykyn suvi on mukaansatempaava musiikkisatu ystävyydestä, korpimetsän olennoista ja keskikesän luonnon ihmeellisyyksistä. Metsä avautuu kaupungista saapuneelle Jouni-pojalle satumaisena seikkailupaikkana, jossa hän kohtaa uusia tuttavuuksia. Isovanhan lähdepolun varrella, naavaisten kantojen luona Jouni tapaa ruokopilliä soittelevan Mörri-Möykyn, tutun lastenlaulun lystikkään hahmon. Mörri-Möykky kutsuu Jounin mukaansa ratkomaan pulmaa taikakalun löytämiseksi. Ystävykset viettävät iloisen, unohtumattoman ja seikkailuntäyteisen kesän. Esiintyjinä on Marjatta Pokelan äidin, Sylvi Nikulan, eli Isovanhan, musikaalisista jälkeläisistä koottu ammattilaisten soittokunta Ikosten, Pokeloiden ja Louhivuorten sukujen jäsenistä kolmessa polvessa. Konsertti on Valtakunnallisten kotiseutupäivien päätöskonsertti.

Kaikenikäisille

Liput 6 € kaupunginteatterin lippumyymälästä
Alk. 7,5 € Lippu.fi


Lystin Startti:

KIKATTAVA KAKKIAISEN LASTEN DISCO

To 31.8. klo 18.00, kesto n. 40 min.

Tanssisali Lutakko, Lutakonaukio 3

Tervetuloa polkaisemaan Lysti-syksy naurun ja tanssin voimalla käyntiin! Pikku Kakkosestakin tuttu Kikattava Kakkiainen on pieni hapsenkakkiainen, jolla on aivan erityisen tarttuva nauru ja nyt myös oma disco. DJ Kikattava Kakkiainen soittaa musiikkia ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää naurua ja iloista mieltä kaikille.

Kaikenikäisille

Vapaa pääsy!


Loiskis-orkesteri ja Tuomo Rannankari:

OLE MULLE KAVERI – Lystin teemakonsertti

Ke 11.10. klo 18.00, kesto n. 45 min.

Aalto-Sali, Väinönkatu 7

Esiintyjät: Tuomo Rannankari, Tomi Nurmi, Pekka Nättinen, Jarmo Kivelä, Pekka Törmänen

Loiskis ja Tuomo Rannankari lyövät kättä päälle ystävyyden merkiksi. Millaista on hyvä ystävyys ja miten kavereita voi saada? Telkkarista tuttu Tuomo Rannankari ja Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis kertovat laulun ja leikin keinoin ystävyyden saloja. Mukana konsertissa on niin tuttuja lastenlauluja, Loiskis-musiikkia kuin Tuomo Rannankarin tuotantoa.

Kaikenikäisille

Liput 6 € kaupunginteatterin lippumyymälästä
Alk. 7,5 € Lippu.fi
Lippuja ei ole myynnissä ovella.


SALSANAMIA-konsertti

La 9.9. klo 16.00, kesto n. 40 min.

Jyväskylän ammattiopisto, Siltasali, Pitkäkatu 19-21

Vaikka illat pimenevät, niin ei huolta, salsarytmit saapuvat lämmittämään Jyväskylän syksyä. Suomi-salsan pioneeriorkesteri Salsamanian legendaarinen Salsanamia-lastenlevy julkaistiin vinyylinä 1989 ja uudelleen Ipanapa-sarjassa vuonna 2015, jolloin Salsanamia teki comebackin myös keikkalavoille. Yhteisöllisen ja kesäisen letkeän musiikin konsertissa on lupa tanssia!

Kaikenikäisille

Liput 8 € kaupunginteatterin lippumyymälästä
Alk. 9,5 € Lippu.fi


PIKKU PAPUN ORKESTERI

Loppuunvarattu!

Su 22.10. klo 16.00, kesto n. 45 min.

Jyväskylän kaupunginteatteri, suuri näyttämö, Vapaudenkatu 36

Konsertissa seikkailee iloinen, pieni kilpikonna Pikku Papu ystävineen. Lauluissa käsitel-lään ystävyyttä, iloa, kiukkua, ruoanlaittoa, luontoa, toisten kanssa toimeen tulemista – koko elämän kirjoa! Pikku Papun Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset koskettavat niin pieniä kuin varttuneempiakin kuulijoita. Konsertteja rytmittävät runoilija-graafikko Liisa Kallion värikkäät Pikku Papu -kirjojen kuvitukset. Lauletaan, leikitään ja tanssitaan yhdessä!

Kaikenikäisille

Liput 10 € kaupunginteatterin lippumyymälästä
Alk. 12,5 € Lippu.fi


Teatteri Mukamas:

JOULU ON JO OVELLA

Ti 28.11. klo 18.00, kesto n. 35 min.

Nikolainkulma, Nikolainsali, Asemakatu 6

Mistä tietää, että joulu on tulossa? Kaikkialla touhutaan ja siivotaan, kynttilöitä sytytetään, ensimmäiset lumihiutaleet leijailevat maahan ja vanhat, rakkaat joulutavarat haetaan esiin. Ne tuovat mukanaan piparintuoksua, kynttilänvaloa, tähtien tuiketta ja pienen tontun askelten äänen – joulu on jo ovella! Lasten iloiset joululaulut johdattelevat meidät joulutunnelmiin iloisessa, kuvitetussa joulukonsertissa.

Kaikenikäisille

Liput 6 € kaupunginteatterin lippumyymälästä
Alk. 7,5 € Lippu.fi


Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta