Suoraan sisältöönJyväskylän kaupunki/
Kulttuuripalvelut
Kulttuurituottaja (sij.)
Suvi Lindell-Mäkelä
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs
40100 Jyväskylä
p. 014 266 4043, 040 73 83 450
etunimi.sukunimi@jkl.fi

Facebook: Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut, Lasten Lysti
Instagram: @jklkulttuuripalvelut #lastenlysti

Tiedotteet


8.8.2017

Lasten kulttuurisyksy täynnä monipuolista ja laadukasta ohjelmaa

Elokuusta joulukuuhun kestävässä lasten kulttuurisyksyssä lauletaan ja tarinoidaan ystävyydestä sekä kohdataan uusia kavereita musiikin, laulun, leikin, elokuvan, tanssin ja teatterin parissa. Lasten Lysti on täynnä monipuolista ja laadukasta lastenkulttuuriohjelmaa, joka huipentuu lapsiperheiden uudenvuoden juhlaan Jyväskylän kirkkopuistossa.
Lasten Lysti avataan sunnuntaina 13.8. klo 14 Lastenooppera Mörri-Möykyn suvin tahtiin. Koko perheen mukaansatempaava musiikkisatu kertoo ystävyydestä, korpimetsän olennoista ja keskikesän luonnon ihmeellisyyksistä. Esiintyjinä on Ikosten, Pokeloiden ja Louhivuorten sukujen jäsenistä kolmessa polvessa koottu soittokunta. Konsertti on samalla valtakunnallisten kotiseutupäivien päätöskonsertti.

Ohjelmaa Kikattavasta Kakkiaisen discoilusta Pikku Papun Orkesteriin

Lystin starttiin polkaistaan lisää vauhtia torstaina 31.8., kun Kikattava Kakkiainen kutsuu kaikki kaverit discoilemaan Tanssisali Lutakkoon. Pikkukakkosestakin tutulla pienellä hapsenkakkiaisella on aivan erityisen tarttuva nauru ja nyt myös aivan oma disco. DJ Kikattava Kakkiainen soittaa musiikkia ja MC Citykani tanssittaa, leikittää, liikuttaa sekä levittää iloista mieltä kaikille.
Keskiviikkona 11.10. ystävyksiä viihdyttää Lasten lystin teemakonsertti Ole mulle kaveri, jossa esiintyvät Loiskis-orkesteri ja Tuomo Rannankari lyövät kättä päälle ystävyyden merkiksi. Konsertissa Aalto-salilla pohditaan yhdessä millaista on hyvä ystävyys ja miten kavereita voi saada.
Pikku Papun Orkesteri puolestaan kerää kamut koolle Jyväskylän kaupunginteatterin suurelle näyttämölle syysloman päätteeksi 22.10. Energisessä konsertissa käsitellään tietenkin ystävyyttä, mutta myös iloa, kiukkua, ruoanlaittoa ja luontoa – siis koko elämän kirjoa.
Marraskuun 5. Linnateatteri tempaa kuomat mukaan seuraamaan Tatua ja Patua työn touhussa. Vaajakummun kuullaan totuus työstä ja työnteosta – miksi työtä oikein tehdään ja missä? Tervetuloa Outolan työntutkimuskeskukseen ottamaan selvää.

Lisää monipuolisia esityksiä, ohjelmaa ja puuhaa Lystin kamuille löytyy myös kirjastoista ja museoista. Tutustu Lasten Lystin koko ohjelmistoon: jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Lasten Lystin esite on saatavilla avajaiskonsertissa ja Jyväskylän kaupungin palvelupisteillä mm. museoissa, kirjastoissa ja neuvoloissa 14.8.2017 alkaen.

HUOM! Esitteessä vanhentunut tieto: lipunmyynti on päättynyt Sokoksella. Tarkemmat tiedot lipuista ja lipunmyyntipaikoista jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset/liput

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta