Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kulttuuripalvelut » Kulttuuripalveluiden uutiset » Taideapteekki etsii uusia taiteilijoita jyväskyläläisiin päiväkeskuksiin
7.11.2017

Taideapteekki etsii uusia taiteilijoita jyväskyläläisiin päiväkeskuksiin

Taideapteekin taiteilijahaku kevätkaudelle 2018 on käynnistynyt. Mukaan haetaan taiteilijoita, jotka ovat kiinnostuneita rikastuttamaan ikäihmisten arkea esityksillään ja työpajoillaan päiväkeskuksissa ja ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä.

Ikä-ihmisille suunnatun perinteisemmän ohjelman lisäksi toivotaan mukaan myös tuoreita ohjelmaideoita ja uusia taiteilijoita. Aiemmin päiväkeskusten asiakkaat ovat saaneet nauttia muun muassa konserteista, monipuolisesta työpajatarjonnasta ja tanssiesityksistä, joiden kirjo on ollut katutanssista klassiseen balettiin. Taideapteekin kulttuuriohjelma toteutetaan arkisin päiväsaikaan. Ohjelman tulee olla ammattimaisesti toteutettua ja taiteilijoille maksetaan palkkio.

Taideapteekkiin voi pyrkiä joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen taideapteekki(at)jkl.fi tai täyttämällä ilmoittautumislomakkeen osoitteessa jyvaskyla.fi/taideapteekki/ilmo. Taiteilijahaku ensi kevään ohjelmaan päättyy 15.11.2017.

Jyväskylässä vuodesta 2009 lähtien toiminut Taideapteekki on kaupungin kulttuuripalveluiden ja vanhuspalveluiden yhteistyössä tuottamaa kulttuuriohjelmaa päiväkeskuksiin ja vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen hoidon yksikköihin. Apteekin syyskauden esitteeseen voi tutustua sähköisessä muodossa (pdf) osoitteessa http://jyvaskyla.netpaper.fi/3760.

Kuva Taideapteekista tiedotuskäyttöön: http://bit.ly/2jAr0VX

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, p. 014 266 4045, terho.valkonen(at)jkl.fi
jyvaskyla.fi/kulttuuri/taideapteekki