Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kulttuuripalvelut » Kulttuuripalveluiden uutiset » Jyväskylä Rock Academyn musaklinikassa keskiviikkona 15.11. ultranopeita rumpukomppeja Tino Jäntin tahtiin

10.11.2017

Jyväskylä Rock Academyn musaklinikassa keskiviikkona 15.11. ultranopeita rumpukomppeja Tino Jäntin tahtiin

Inkvisitor-yhtyeessä vaikuttava rumpali Tino Jäntti klinikoi raskaan heavyn ja nopean soiton puolesta keskiviikkona 15.11. Jyväskylän Veturitalleilla. Jyväskyläläisellä Jäntillä on soittohistoriaa 9 vuotta, mutta on silti päässyt jo soittamaan kiertueita niin Suomessa kuin ulkomailla. Inkvisitorin toinen täyspitkä julkaistaan ensi vuoden alkupuolella.

Rumpalin vaikuttajia ovat muun muassa Gene Hoglan (Death, Strapping Young Lad), Mario Duplantier (Gojira), Inferno (Behemoth), George Kollias (Nile) ja Kai Hahto (Wintersun, Rotting Sound, Swallow the Sun, Nightwish). Metalligenren ulkopuolelta Jäntti inspiroituu Gavin Harrisonista (Porcupine Tree), Benny Grebista sekä Jojo Mayerista (Nerve).

Itse klinikalla tullaan kuulemaan paljon vikkelää rumpalointia, ohjeita nopeuden kehittämiseen ja ylläpitämiseen, kuin myös avaimia luovien ratkaisujen tekemiseen metallirumpalina. Keskiviikon klinikka onkin kohdennettu edistyneemmille rumpaleille, mutta Jäntillä on paljon tärkeää asiaa kaiken tasoisille rumpaleille.

"Toivotan kaikki tervetulleeksi tapahtumaan ja pidetään opettavainen rumputuokio yhdessä. Blast!”, Tino Jäntti kertoo.

Kaikille avoin ja maksuton musiikkiklinikka järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla keskiviikkona 15.11. klo 18 – 20. Jyväskylä Rock Academy -musiikkiklinikoilla ei ole ala- eikä yläikärajaa. Veturitallien Kulttuurikahvila Kisko on avoinna illan aikana.

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4861

Esa Linna
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4244