Suoraan sisältöön
Tekstiversio | HAKU
Avaa navigaatio

Jyväskylän markkinointitunnus

Jyväskylän kaupunki / kulttuuripalvelut
kulttuurituottaja Maria Poikonen
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs
40100 Jyväskylä
p. 014 266 4043, 040 73 83 450

Lasten tapahtumat

Kaupunginjohtajan vastaanotto 5.-luokkalaisille

Ti 21.3.2017 klo 11.00-14.00
Jyväskylän Paviljonki

Kutsuvierastilaisuus


Jyväskylä Sinfonia:
HEI TEHDÄÄN SINUNKAUPAT! -lastenkonsertti

Ke 22.3. klo 10, 16.30 ja 18, kesto 45 min.
Jyväskylän teatteritalo, suuri näyttämö, Vapaudenkatu 36

Mitähän tapahtuu, kun kaverukset Satu ja Tuomo tapaavat ensimmäistä kertaa leikkipuistossa? Jännitystä on ilmassa, sillä puistoon on saapunut sattumalta salin täydeltä leikkiviä ja laulavia lapsia. Onneksi paikalla on myös Jyväskylän kaupungin oma Hiekkakakkuorkesteri, joka virittää ilmoille tuttuja lastenlauluja kaikkien laulettavaksi ja leikittäväksi. Konsertissa kuullaan muun muassa Mikki Hiiri merihädässä, Mustan kissan tango sekä Hyttys-Hubert. Tehdään siis yhdessä sinunkaupat ja leikki voi alkaa! Hei tehdään sinunkaupat! on palkitun lastenmuusikon, tv-ohjelmista ja monista lastenkonserteista tutun Satu Sopasen sekä suositun laulaja-lauluntekijän ja TV2:n lastenohjelmien juontajan Tuomo Rannankarin käsikirjoittama lastenkonsertti. Solistien kanssa musisoi Jyväskylä Sinfonia.

3-10-vuotiaat lapset ja kaikki lapsenmieliset

Liput: aamu 5 €, ilta 10 €; OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille ja MLL:n jäsenille 8 €
Lisätietoja: Jenni Hakola, viestintä- ja markkinointipäällikkö, p. 014 266 4167, jenni.hakola(at)jkl.fi


Synttärileffat Tikkakoskella: VAIANA

Pe 24.3. klo 18.00, kesto 1t 54 min.
Tikkakosken koulu, kulttuurisali, Koulukatu 10, Tikkakoski

Ohj. Ron Clements, John Musker, Yhdysvallat

Kolme tuhatta vuotta sitten maailman mahtavimmat merenkävijät löysivät Tyynenmeren halki suuntautuvilla matkoillaan Oseanian lukemattomat saaret. Sitten he kuitenkin lopettivat purjehtimisen kokonaiseksi vuosituhanneksi - eikä syytä siihen tiedä kukaan. Walt Disney Animation Studiosin elokuva Vaiana on mukaansatempaava animaatio seikkailunhaluisesta nuoresta tytöstä, joka lähtee uhkarohkealle matkalle pelastaakseen kansansa. Matkansa aikana Vaiana tapaa aikanaan niin mahtavan puolijumalan nimeltä Maui, joka opastaa mestarisuunnistajaksi haluavaa Vaianaa. Toiminnantäyteisellä seikkailullaan he seilaavat halki vellovan valtameren kohdaten hirmuisia hirviöitä ja tukalia tilanteita. Matkan varrella Vaiana tulee täyttäneeksi esi-isiensä tehtävän ja löytää jotain, mitä on aina etsinyt: oman itsensä. Ohjaajinaan kuuluisa kaksikko Ron Clements ja John Musker (Pieni merenneito, Aladdin, Prinsessa ja sammakko). Elokuva sai kaksi Oscar-ehdokkuutta: paras pitkä animaatio ja paras alkuperäiskappale "How Far I'll Go".

Kieli: puhuttu suomeksi
Ikäsuositus: K7

Ennakkoliput 6 €, liput ovelta 8 €, vain käteisellä. Ennakkovaraukset 24.3. klo 16.00 mennessä www.lyyti.in/vaiana
Ennakkolippujen lunastus paikan päältä, ennen esitystä vain käteisellä.
Lisätietoja: kulttuurituottaja Maria Poikonen, p 014 266 4043, maria.poikonen(at)jkl.fi

Yhteistyössä: Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Keski-Suomen elokuvakeskus


JAMKin hyvinvointiyksikön HyvinMonena osuuskunnan opiskelijat:
JYVÄSKYLÄ - HYVÄ KYLÄ LIIKKUA YHDESSÄ!

La 25.3. klo 10-15
Kankaan porttirakennus ja lähialue, Kympinkatu 3

Millainen on sinun liikkuva arkesi? Kaipaatko vinkkejä itsellesi tai perheellesi siitä, millaisia liikkumisen mahdollisuuksia Jyväskylä tarjoaa? Tai kuinka voit pienillä arjen valinnoilla lisätä aktiivisia minuutteja päivääsi? HyvinMonena osuuskunnan opiskelijoiden järjestämässä tapahtumassa tarjotaan kaupunkilaisille erilaisia mahdollisuuksia, tietoa ja näkökulmia oman näköiseen liikkuvaan arkeen. Paikalla on runsas joukko teemaan liittyviä paikallisia järjestöjä ja seuroja kertomassa omasta toiminnastaan. Tarjolla on myös paljon toiminnallista ohjelmaa ja yllätysesiintyjiä, ohjelmatiedot päivittyvät myöhemmin.

Kaikenikäisille

Vapaa pääsy!
Lisätietoja: p. 040 508 9428, Anita Pätynen


Lasten synttärijamit:
TOISTUVAT YLLÄTYKSET -hiphopshow

La 25.3. klo 14-16
Jyväskylän kaupunginkirjasto, Minnansali, Vapaudenkatu 39-41

Synttärijamittelut alkavat klo 14 juhlavalmisteluilla: R2ISDJ2 vastaa vapaiden jamien musasta, kasvomaalauspisteellä ja kirjaston poistokirjarintanappipajassa voit viimeistellä juhlatyylin ennen varsinaista esitystä.

Klo 15 alkaa Suomen taianomaisin hiphopshow, kun Toistuvat Yllätykset valtaa salin. Kaksi räppäriä, DJ ja tanssijat lävähtävät silmillesi kuin ilolintu kakusta. Räppiä, breikkiä, hassua menoa, vertauskuvallisia kaniineja suoraan hatusta! Mitä vaan voi tapahtua! Energinen, sympaattinen, sielukas, toistuva, yllättävä ja pakko kokea livenä! Paikalla Soul Valpio, Slyrre äS, DJ R2ISDJ2, Kermareisi - sekä tietty te!

Kaikenikäisille

Vapaa pääsy!
Lisätietoja: kulttuurituottaja Maria Poikonen, p 014 266 4043, maria.poikonen(at)jkl.fi


Synttärileffat Tikkakoskella: MATKA MERELLE

La 25.3. klo 14.00, kesto 1t 18min
Tikkakosken koulu, kulttuurisali, Koulukatu 10, Tikkakoski

Ohj. Jouni Hiltunen, Suomi

Koko perheen luontoelokuva eräästä maailman kauneimmasta, mutta samalla herkimmin haavoittuvasta merialueesta, Suomenlahdesta. Suomenlahti on paitsi kolmen hyvin erilaisen rantavaltion yhteinen meri, mutta myös geologiansa ja eläimistönsä puolesta ainutlaatuinen merialue. Suomenlahtea on sanottu myös yhdeksi maailman saastuneimmista merialueista. Jouni Hiltusen ohjaamassa luontoelokuvassa Suomenlahdella kohtaavat runsas meriluonto, monipuolinen eläimistö sekä meren tilaa tarkkailevat ja siihen vaikuttavat ihmiset. Henkilöiden tarinat ovat sekoitus lintutieteilijän ja merentutkijan intohimoa sekä pienen pojan uteliaisuutta jälkipolville periytyvää merta kohtaan. Jouni Hiltunen halusi näyttää pojalleen nuoruutensa Suomenlahden, jonka vesi oli kirkasta ja luonto monimuotoinen. Minkälainen tuo aiemmin paratiisina näyttäytynyt meri on nyt, vuosikymmeniä myöhemmin?

Kieli: suomi
Ikäsuositus: S

Ennakkoliput 6 €, liput ovelta 8 €, vain käteisellä. Ennakkovaraukset: 24.3. klo 16.00 mennessä www.lyyti.in/matka_merelle
Ennakkolippujen lunastus paikan päältä, ennen esitystä vain käteisellä.
Lisätietoja: kulttuurituottaja Maria Poikonen, p 014 266 4043, maria.poikonen(at)jkl.fi

Yhteistyössä: Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Keski-Suomen elokuvakeskus

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta