Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Tapahtumakaupunki » Kokousjärjestäjille

Kokoukset, kongressit ja messut

Jyväskylä on vilkas kokous- ja kongressikaupunki. Monipuoliset tilavaihtoehdot ja hyvä sijainti keskellä Suomea luovat oivalliset puitteet onnistuneen kokoontumisen järjestämiseen. Myös lisämaustetta tuovien oheisohjelmien tuottajia on runsaasti.

Kokoukset ja kongressit

  • Kaupungista sekä sen lähialueilta löytyy runsaasti kansainvälisiin ja valtakunnallisiin kokouksiin sopivia tiloja, tapahtuman suuruuden ja halutun toimintaympäristön mukaan.
  • Tiloista suurin, Messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljonki on todellinen tapahtumakeskus keskellä kaupunkia. Paviljongissa onnistuu mainiosti yli tuhannen hengen auditoriokokoukset ja hallitiloihin voidaan toteuttaa joustavasti useamman tuhannen hengen tilaisuudet.
  • Tarjolla on myös eksoottisempia tiloja kokoukseen tai sen iltatilaisuuteen kuten sisävesiristeily, idyllinen maalaiskartano, kallion louhittu ravintola, navetan vintti tai savusaunan pirtti.
  • Jyväskylällä on pitkät perinteet kansainvälisten kongressien järjestämisessä. Tästä ovat osoituksena useat kansainväliset ja valtakunnalliset konferenssit, joita mm. Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, kaupungin yritykset ja yhteisöt tuovat vuosittain kaupunkiin.

Tilahaku

Kaupungin tilahaun avulla löytyy helposti erilaisia kokous-, juhla- ym. tiloja Jyväskylästä ja lähikuntien alueelta.
Paikkaa voi hakea sekä yhden että useamman kohdan mukaan, esimerkiksi tilatyypin, ihmismäärän tai paikkakunnan mukaan.
Tilahakuun pääsee täältä.

Jyväskylä Convention Bureau (JCB)

JCB auttaa kansainvälisen tai valtakunnallisen kokous-, konferenssi- tai kongressitapahtuman hankkimisessa Jyväskylään.
JCB tarjoaa maksutonta ja puolueetonta asiantuntija-apua jo suunnitteluvaiheessa, mm. hakumenettelyssä ja hakuvaiheen markkinoinnissa.

Messut

Jyväskylän Messut on yksi Pohjoismaiden suurimpia ja Suomen toiseksi suurin ammattimessuihin erikoistunut messujärjestäjä. Messuja järjestetään Jyväskylän Paviljongissa, mikä on nykyaikainen, viihtyisä ja valoisa messu-, kokous- ja kongressikeskus keskellä kaupunkia, järven rannalla. Hallitilaa on noin 20 000 m2.

Messu- ja kongressikeskus Paviljonki

  • Tilat muuntuvat joustavasti suurtapahtumien, juhlatilaisuuksien, mittavien kokousten tai pienempien erikoisnäyttelyiden tarpeisiin. Useiden sisäänkäyntien ansiosta messuhalleissa voi olla monta eri tapahtumaa yhtä aikaa.
  • Oma näyttelytekninen osasto suunnittelee ja rakentaa alumiiniprofiilirakenteisia osastoja ”avaimet käteen” -periaatteella.
  • Alueella on kaksi parkkitaloa
  • Majoitus, ravintolat ja muut palvelut ovat lähietäisyydellä.

Katso Paviljongin tilaesittely

Ota yhteyttä

Tapahtumatoiminta
Markkinointipäällikkö Jaana Ruponen
p. 050 344 6496
etunimi.sukunimi (at) jkl.fi

Tapahtumaluvat- ja paikat
Asiakaspalvelupäällikkö Anne Heikkinen
p. 040 840 6460
etunimi.sukunimi (at) jkl.fi

Visit Jyväskylä
Matkailuneuvonta
p. 014 266 0113
matkailu (at) jkl.fi
www.visitjyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin yhteystiedot
www.jyvaskyla.fi/info/yhteys

Copyright © 2018 Jyväskylän kaupunki. Sivun alkuun